CONCEPT, DESIGN & PRODUCTION

CREATIVITY ON
EVERY BEAT

TV Produktion

Vi kan producerer alt fra to til 20 kameras produktioner. Med OB vogn eller Fly-a-way afvikling. Kamerakraner, Dolly, PTZ kamera eller TV studie setup. Vi tilbyder også multitrack setup, så du nemt kan efterredigerer dit produkt.

Event Produktion

Vi har mange års erfaring i event produktion. Alt fra afvikling, planlægning og produktion til artisthåndtering, stagemanagemet og design. Har du brug for sparing omkring dit event eller har du brug for en total produktion. Så kan vi hjælpe med alle faser.

Streaming Produktion

Stream dit event, konference eller begivendehed. Stream til Youtube, Facebook eller noget helt tredje, vi kan hjælpe med en professionel afvikling. Om det skal være med et enkelt kamera eller til en enkelt platform så har vi erfaringen og løsningen.

ON THE BEAT, EVERY BEAT

Vores erfaringer spænder bredt og vi har arbejdet med alverdens formater, fra reality og event til sport og dokumenter. Vi udvikler egne formater eller bidrager til nye og igangværende formater, for andre producenter. Vi har referencer i Danmark, i Europa og på den anden side af jorden.